Maidenbiljetter!

Nyheten att Maiden återvänder till Sverige för en Ullevispelning nästa sommar följdes av den sedvanliga ångesten att man inte skulle lyckas fixa biljetter, men nu är de tryggt i hamn och således kan man se fram emot en trevlig Göteborgstripp och att få avnjuta delar av mästerverket The Final Frontier framföras live. Maiden är ju som allra bäst live - det kan nog de flesta som sett dem vittna om.

Jag noterade för övrigt att The Final Frontier ligger på albumlistans 10:e plats 2 månader efter release, och kan nog inte erinra mig att en Maidenplatta klamrat sig fast så länge på skivtoppen någonsin.

Fler intressanta släpp har trillat ner i postlådan den senaste tiden - inte minst Lordis Babez For Breakfast - en träffsäker hyllning till 80-talshårdrocken i uppdaterad version med monstermasker.

Konserter står också för dörren. Nu närmast blir det svenska Sabaton på Mejeriet i Lund, och därnäst väntar barndomshjältarna Helloween i december, även då på Mejeriet. En lokal med härligt intim känsla, som skapar närhet till både bandet på scen som övrig publik.

Stay heavy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0